"Streven naar een optimale balans door het bevorderen van het zelfhelend vermogen".

 

Ben je op zoek bent naar een "ander soort"  hulp voor je dier? 

Hulp waarbij een klacht vanuit meerdere invalshoeken wordt bekeken en waarbij het dier energetisch, emotioneel, mentaal en fysiek de aandacht krijgt die het nodig heeft om weer in balans te komen? 


Door middel van diverse behandelmethodes en het inzetten van ondersteunende kruiden of supplementen wordt er gewerkt aan een optimale balans en het bevorderen van het zelfhelend vermogen zodat je dier beter bestand is tegen uitdagingen in zijn of haar leven. 


Tijdens een intakeconsult wordt het gehele dier in kaart gebracht. (anamnese). Hierbij  wordt er uitgebreid ingegaan op de hulpvraag, geschiedenis, chemische belasting en medicatie, voeding en supplementen, trauma’s, blessures en operaties. Na het vraaggesprek volgt een fysiek onderzoek, meting met de Lecherantenne en/of pendel en een passende behandeling met bijvoorbeeld healing touch of acupressuur. 


Honden zijn samen met hun mens(en) van harte welkom in de praktijk. Alle andere diersoorten behandel ik graag op locatie. Behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats.