Welkom op de site van Praktijk Call of Nature.

Hoogstwaarschijnlijk ben je op onze site terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een "ander soort"  hulp voor je dier. Hulp waarbij een klacht vanuit meerdere invalshoeken wordt bekeken en waarbij het dier energetisch, mentaal en fysiek de aandacht krijgt die het nodig heeft om weer in balans te komen. 

Dit kan door middel van diverse behandelmethodes en het inzetten van ondersteunende kruiden of supplementen. 

Fysieke, mentale en energetische gezondheid zorgen ervoor dat het dier beter bestand is tegen uitdagingen in zijn of haar leven. 


Tijdens een intake consult wordt het gehele dier in kaart gebracht. (anamnese). Hierbij  wordt er uitgebreid ingegaan op de hulpvraag, geschiedenis, chemische belasting en medicatie, voeding en supplementen, trauma’s, blessures en operaties. Na het vraaggesprek volgt een fysiek onderzoek, meting met de Lecherantenne en/of pendel en een passende behandeling met bijvoorbeeld healing touch of acupressuur. 


Honden zijn samen met hun mens(en) van harte welkom in de praktijk. Alle andere diersoorten behandel ik graag op locatie. Behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats.