8 april 2017

OPEN DAG VAN DE PRAKTIJK

ism Dierenpension Bert en Bink, Dierenarts Ruth Boerenkamp, Hondenschool

Anouska's Heart 4 Dogs en Bomeko diervoeding.

 

Info: https://www.facebook.com/events/422595954759870/

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 november 2016 in Waddinxveen

 

 

 

Heeft je hond last van vuurwerkangst en zou je graag willen weten hoe je hem of haar kan ondersteunen in de stressvolle tijd rondom oud & nieuw? Wil je weten wat je wel en niet moet of kan doen en welke natuurlijke middelen je kan inzetten om de jaarswisseling voor je hond zo rustig mogelijk te laten verlopen? Maak dan een afspraak op deze speciale VUURWERK ANGST dag bij Praktijk Call of Nature aan de Staringlaan 14 te Waddinxveen. (locatie Bert & Bink dierenpension).
 
 
 
Het eerste gratis advies:
BEGIN OP TIJD met de ondersteuning. Wacht niet tot de eerste knallen zich aandienen!
 
 
 
 
Interesse in een afspraak?
 
Kom dan langs op 11 november. Tussen 10:00 en 16:00 uur is het mogelijk om (op afspraak) een kort consult te boeken voor je hond.
In dit consult wordt besproken wat wel en niet te doen, welke maatregelen er toegepast kunnen worden en welke natuurlijke middelen er ingezet kunnen worden bij jouw hond.
Mail naar info@praktijkcallofnature.nl voor een afspraak!
 
Uit een voorselectie van een aantal middelen wordt met een energetische meting bepaald welke het best aansluit bij de desbetreffende hond. MAATWERK dus!
 
De kosten zijn 17,50 en het consult duurt 30 minuten. De prijs is exclusief eventuele middelen.
 
Per dier worden de middelen besteld en staan binnen een aantal dagen klaar voor afhalen. Deze graag tijdens het vuurwerk consult te voldoen per pin of contant.
 
 
 
Top