BioZence 

 

 

Steeds meer mensen worden zich bewust dat straling van bijvoorbeeld WIFI of hoogspanningsleidingen in de woon of werk omgeving zorgt voor vermoeidheid, fysieke en mentale klachten, stress en prikkelgevoeligheid.

Onlangs kwam ik in aanraking met de producten van BioZence en was direct enorm enthousiast. Ik ben me er al erg lang van bewust dat straling een enorme invloed op me heeft, maar ook dat ik super gevoelig ben in ruimtes met veel mensen, sferen oppik en situaties met veel omgevingsprikkels liever vermijdt. Soms is dat niet zo handig. Zeker ook als therapeut voor dieren heb ik vaak te maken met de emoties van dieren en hun mensenvrienden. In bepaalde situaties kan ik dan qua energie snel leeglopen.

In de cursus die ik de afgelopen tijd heb gevolgd, werd er aandacht besteed aan woonbiologie. De woonomgeving en belasting hiervan heeft vaak een erg veel invloed op mens en dier en kan het verschil maken tussen gezond en ziek.

 

"Ik ben altijd op zoek naar de dingen die het leven

voor dier en mens aangenamer kunnen maken

en was daarom enorm nieuwsgierig

naar wat de BioZence voor mij kon doen".

 

 

BioZence hanger

Toen ik de hanger in mijn handen hield als eerste kennismaking, voelde ik dit direct in mijn lichaam. Ik nam heel veel stroming waar en wilde eigenlijk die hanger niet meer teruggeven aan de eigenaar. Eerlijk gezegd, ik heb er twee weken over nagedacht om de hanger te kopen maar wist eigenlijk al vanaf het begin dat ik deze nodig had.

De BioZence hanger van 2 cm. doorsnede is uit zilver vervaardigd met een gouden inleg en een gouden achterzijde. De hanger helpt u de dagelijkse stralingsbelasting binnen, maar ook buiten de deur beter aan te kunnen. De hanger zorgt tevens voor een betere energiebalans en bescherming. Dit unieke sieraad wordt speciaal door een goudsmid met veel liefde en ambacht gemaakt. Wanneer u de hanger bestelt, ontvangt u er een zilveren ketting bij cadeau, zodat u het geheel gelijk kunt dragen.

 

 

 ORHB Harmonizer

Een ander waardevol product is de ORHB Harmonisator. De ORHB is gemaakt van organische materialen en harmoniseert de ruimtes in huis. Voor een woonhuis is 1 ORHB meer dan voldoende om de oer energie van de woning tot stand te laten komen. De ORHB plug je in een geaarde wandcontactdoos en vrijwel direct zal verandering in de energie plaatsvinden. De ORHB brengt de woning in balans. De straling in het huis wordt geneutraliseerd en zorgt voor een fijn, ruimtelijk en aangenaam gevoel.

Afhankelijk van de verstoringen, zal het harmoniseren een paar minuten tot een paar uur in beslag nemen. De OHRB kan permanent in de wandcontactdoos blijven voor een optimale balans.

 

"De bewoners van een met een OHRB gebalanceerde woning, komen over het algemeen makkelijker in slaap en worden uitgerust wakker. Dit komt door een perfecte Yin Yang verhouding (de verhouding van mannelijke en vrouwelijke of positieve en negatieve energie)".

 

 

N.B. De meeste ontstoorproducten zijn gebaseerd op het weghalen van negatieve- of juist het toevoegen van positieve energie, de OHRB zorgt voor een perfecte balans van de positieve en de negatieve energie. 

 

 

Zence harmoniserende sticker

Door het aanbrengen van de Zence sticker neutraliseer je de straling van mobiele telefoon, laptop of tablet. Herken je het? Zere, tintelende of warme vingers, oor of hoofd van contact met je mobiele telefoon? Er komt zo enorm veel straling van de 3 en 4 G en WIFI en Bluetooth, echt heel heftig. Door middel van een soort omvormer heb ik de geluidsgolven gehoord die je apparaten produceren en ik kan je 1 ding vertellen: het is een vreselijk geluid en gaat door merg en been. Omdat wij het in ons bereik niet fysiek kunnen waarnemen, wil nog niet zeggen dat het er niet is! Wij als mens, zijn enorm beperkt in onze waarnemingen.

De sticker kan je plakken op de achterzijde van je apparaat.

Voor je mobiele telefoon heb je sticker M nodig en voor je laptop of tablet een L.

 

 

 

Prijzen:

ORHB woning harmonisator 425,- euro incl BTW

BioZence hanger met ketting 129,- euro incl. BTW

Zence Sticker M 9,- euro incl. BTW

Zence Sticker L 15,- euro incl. BTW

 

 

Bestellen:

Bestellen kan uitsluitend via email.

Stuur een email met NAW, emailadres en telefoonnummer naar info@praktijkcallofnature.nl. en vermeld welk(e) product(en) je wilt bestellen.

Ik stuur dan een factuur en nadat deze is voldaan zal ik de producten bestellen.

Ik probeer de orders zoveel mogelijk te verzamelen om geen onnodige kosten te maken.

Kosten verzenden binnen Nederland:

ORHB 6,95

Hanger 4,95

Stickers 1,20

 

Top